Вземи фен копие на Матрикант

По случай годишнината от публикуването на фен копието на романа „Матрикант“, трима от вас могат да го получат като подарък от мен. Сесията за кандидатстване за книгата ще стане чрез инструмента „Giveaway“ и ще бъде отворена от 17 април 2016г. При получаване на повече от 3 заявки, Goodreads ще определи читателите, които ще получат своите копия, чрез жребий.

3 мнения за “Вземи фен копие на Матрикант

  1. Здравейте, г-н Белтов.
    Попаднах случайно на екземпляр от книгата Ви .Ваша позната , която работи в бившия к-т“Кремиковци“ ми я предложи ,като алтернатива за четене пред друга книга, която четях почти насила.Зачитайки я още от първите страници ме грабна.Обаче на работното ми място беше невъзможно да се насладя на добрата книга.Помолих да ми я даде, но ми отказа под предлог, че в момента и тя я чете.Видяхме се след около седмица и когато ми подаде книга, надписана за мен бях изненадан и се зарадвах истински на подаръка.
    Тук е може би и мястото да благодаря от сърце и на Вас за милия жест.Благодаря.
    Когато четях книгата се чувствах горд, че сънародник е написал толкова добро произведение.
    Страхотна книга, която четох с удоволствие.Дано това да е начало на едно богато творчество .Благодаря за приятните мигове прекарани с книгата.

    Поздрави, Божидар

  2. Сесията приключи и спечелилите фен копието на „Матрикант“ вече трябва да очакват своите книги в пощенската си кутия.
    На всички тях пожелавам вълнуващи мигове с героите на киберпънка.

Вашият коментар